WakkerWerk

Hoe Wakker ben jij?
WakkerWerk is een combinatie van Memory en een concentratiespel en geeft tips hoe handig om te gaan met je onregelmatige werk.

WakkerWerk start met het selecteren van de sector waarin je werkzaam bent. Vervolgens krijg je een eenvoudige opdracht die vergelijkbaar is met Memory: door het omdraaien van tegels met symbolen wordt je concentratie getoetst. Combineer zo snel mogelijk de juiste tegels met elkaar. Er zijn tien spelniveaus met een oplopende moeilijkheidsgraad. Hoe verder je komt, hoe korter het tijdsinterval. Doordat het aantal tegels toe neemt, de kleuren wisselen en de figuren draaien wordt het steeds lastiger de juiste tegels met elkaar te combineren. Er wordt een persoonlijke score bijgehouden per datum en tijdstip, en deze wordt vergeleken met de resultaten van anderen (anoniem). Tussen de levels door komen tips in beeld hoe handig om te gaan met onregelmatige werktijden.

Na het uitspelen van ieder level wordt een tussenscherm getoond met de volgende onderdelen: de WakkerWerk meter, een knop om terug te keren naar het startscherm en een knop om het volgende level te starten. Er zijn 10 levels. De melding ‘game-over’ verschijnt in beeld wanneer niet alle symbooltegels zijn omgedraaid binnen de beschikbare tijd. Op ieder moment kan het spel opnieuw worden gestart of worden beëindigd.

WakkerWerk wordt anoniem gespeeld. Daarnaast wordt een keuzemogelijkheid geboden om de score toe te voegen aan een landelijke database ten behoeve van vergelijking en onderbouwing.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>