Miniclub Lite

✓ Nederlands gesproken – Iedereen spreekt Nederlands
✓ Geen reclame – Andere partijen maken geen reclame
✓ Internet is overbodig – Kan offline gespeeld worden

Met deze gratis applicatie kunt u kennis maken met Miniclub en kan je kind leren tellen met Peter de Pelikaan. Help Peter met het vangen van vissen om opdrachten op te lossen en win mooie medailles.

De spel- en leerwereld van Miniclub is er voor alle kinderen in de leeftijd 4-7 jaar. Er zijn geen geschreven teksten in de dialogen, alles is in het Nederlands gesproken. Jouw kind kan dus zonder hulp aan de slag.

Het is niet nodig om verbonden te zijn met het internet om gebruik te maken van de applicatie. Tijdens het spel is het niet mogelijk om aankopen te doen, je komt dus niet voor vervelende verrassingen te staan. Je kunt jouw kind dus zonder risico’s zelfstandig gebruik laten maken van Miniclub.

Je kunt alle andere gekke karakters uit Miniclub ontmoeten en nog veel meer leerzame en leuke spellen spelen op www.miniclub.nl.

Heb je opmerkingen, vragen of suggesties neem dan contact op met admin@miniclub.nl


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>