Chief

Chief is een maandblad voor zowel de fervente als casual gamers. Chief bereikt voornamelijk mannen tussen 15 en 45 die hongerig zijn naar entertainment. Jonge ouders, tieners en twintigers die op de hoogte willen blijven van de nieuwste games en gadgets vinden hun gading in dit magazine. Chief is spitsvondig, humoristisch, deskundig, kritisch maar ook zelfrelativerend, rock-‘n-roll, bijdetijds en in the know.De app die iedere man in zijn digitale kiosk zou moeten hebben staan!

U kan een los nummer kopen of zich abonneren op de digitale versie via de applicatie. U kan een abonnement van twaalf maanden nemen.

——————————

Tarieven
Voor een los nummer betaalt u € 5,49.
Voor een abonnement van 12 maanden (6 nummers) betaalt u € 31,99.

——————————

Uw aankoop wordt na bevestiging via uw iTunes Account verrekend en beheerd volgens de modaliteiten van iTunes.
De verlenging van het abonnement gebeurt automatisch, tenzij u de automatisch vernieuwing uitschakelt ten laatste 24u voor het aflopen van het abonnement.
De betaling voor de vernieuwing van het abonnement gebeurt via uw iTunes-account en vindt plaats 24u voor het aflopen van het abonnement. Een automatische vernieuwing behelst hetzelfde aantal maanden als het afgelopen abonnement.
U kan uw abonnement zelf beheren en de automatische verlenging uitzetten door na aankoop van het abonnement naar de gebruikersinstellingen van uw iTunes-account te gaan.
U kan een abonnement niet stopzetten tijdens de looptijd.
Bij het afsluiten van een abonnement vervallen de gratis nummers die u mogelijk nog tegoed hebt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>