Ceres Run

Speciaal ter ere van haar 135e jaar bestaan, organiseert W.S.V. Ceres een spectaculaire mobiele prijzenjacht. Doe mee, ren mee, pak virtuele items van andere spelers af en win gave prijzen.

Speluitleg:
Het spel werkt als volgt: Kom dichter dan 50 meter bij een prijs en pak deze door op ‘pak prijs’ te klikken. Ren vervolgens weg voor andere spelers, aangezien zij binnen een straal van 40 meter de prijs af kunnen pakken! Om je enige voorsprong te geven, ben je één minuut onzichtbaar voor andere spelers zodra een prijs is opgepakt. De speler die als eerste de prijs naar de sociëteit brengt –op de kaart te zien als een groene ‘dropzone’– wint de prijs.

Naast deze groene dropzone prijzen zijn er ook blauwe prijzen in het spel gebracht. Deze win je door ze in bezit te hebben als de tijd is verstreken. Tip: werk samen en nodig vrienden in de buurt van een prijs uit om deze op te pakken! Heb je ludieke foto’s of filmpjes van het spel? Deel deze dan op onze Facebook-pagina https://www.facebook.com/allichtlustrum.

Prijzen
Met dank aan diverse sponsoren zijn er diverse prijzen te winnen, variërend van diner bonnen tot tassen en t-shirts. Dorstige spelers kunnen uiteraard ook achter de bierprijzen aan!

Belangrijk: Als je apps op de achtergrond laat navigeren, leidt het gebruik van de GPS-ontvanger eventueel tot een beduidend kortere levensduur van de batterij.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>