Bos Bondgård

Bos Bondgård är ett spel för dom allra yngsta barnen. Hjälp Bo att hitta sina djur på gården och att känna igen djuren på deras läten.

Bos Bondgård består av två olika spel.

– Det första spelet “Hitta djuren” består av att Bo frågar barnet var t.ex kossan är. Klickar barnet på rätt djur så springer det in i stallet. Klickar barnet fel så får dom försöka igen.

– Det andra spelet heter “Djurläten” och går ut på att barnet skall känna igen hur djur låter. Klickar dom på fel djur får dom försöka igen.

Spelet är utvecklat tillsammans med min numera tvååriga dotter. Men hon har spelat spelet sedan hon var ungefär 16 månader och börjar först vid två års ålder tycka att det är lite för enkelt. Men det är säkerligen individuellt beroende på barn, tidigare spelerfarenhet, iPad-vana etc.

Vi på TomPod och Pinnepop Games tror stenhårt på en säker och trivsam spelupplevelse för era barn. Därför innehåller våra barnspel ingen reklam, inga sk. “in app purchases” och inga länkar som öppnar en webbläsare eller epost-program. Det enda sättet för ert barn att lämna spelet är att trycka på hem-knappen.

Detta är ett medvetet val då vi upplever att alldeles för många spel på AppStore går ut på att barn skall köpa saker i spelen och det finns ofta fler vägar ur spelet än in i spelet. Därför har vi valt att bygga ett spel som kostar lite extra jämfört med många andra spel på AppStore, men i gengäld är en säker miljö för era barn att spela i.

Vår förhoppning är att ditt barn och du skall trivas med Bos Bondgård och att ni får många glada stunder tillsammans framför er iPad.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>